Εκπαίδευση

Κάνετε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να κατεβάσετε ένα pdf με τις βασικές τεχνικές και την προσέγγιση εκπαίδευσης που χαρακτηρίζει το Πάμμαχον.

Κατά καιρούς βλέπω δημοσιευμένο στις σελίδες και στις σχολές διαφόρων σχολών πολεμικών τεχνών, σε διάφορες γλώσσες,  τα "Κριτήρια για Προαγωγή στις Εξετάσεις" που εμπνεύστηκα και δημοσίευσα το 1992. Παρά το γεγονός ότι δήλωσα copyright αμέσως στην ύλη, τα κριτήρια αυτά, και η μεθοδολογία αυτή, γνώρισαν άμεση εξάπλωση μέσω του "δικτύου Ελλήνων εκπαιδευτών πολεμικών τεχνών." Το copyright μου όμως πάνω στο υλικό αυτό χρονολογείται στο 1992. Αν μπορείτε να επιδείξετε προγενέστερη επικύρωση, μπράβο σας. Αν δεν μπορείτε, οι πιθανότητες είναι ότι εσείς έχετε πάρει τη μεθοδολογία από εμένα, είτε άμεσα είτε έμμεσα, οπότε θα πρέπει να αναφέρετε τον δημιουργό. Σε αντίθετη περίπτωση, το Διαδίκτυο όντας αυτό που είναι, σε κάποια στιγμή οι μαθητές σας θα συνειδητοποιήσουν ότι ο δάσκαλός τους δεν είναι τίποτα παραπάνω από κλέφτης πνευματικής ιδιοκτησίας

 

border.png

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Τα εξής άτομα είναι εξουσιοδοτημένοι εκπαιδευτές του Παμμάχου:    

Κώστας Δερβένης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Σταμάτης Σταμάτογλου:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Παναγιώτης Γεωργίου  

 
 Σωκράτης Κεχαγιάς

Γιώργος Μελισσάς

 

Νίκος Παππάς

 

ΠΑΜΜΑΧΟΝ

 Το Πάμμαχον έχει αναγνωριστεί επισήμως από το Ινστιτούτο των Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών, έναν οργανισμό που στεγάζεται στη Διεύθυνση Υγείας, Άσκησης και Αθλητισμού (College of Education) στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, εργαζόμενο για την ανάπτυξη, τη διάδοση της γνώσης, και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
itma_f.jpg

Ιστορία του Παμμάχου

Από το 1999, χρησιμοποιώ τον όρο «πάμμαχον» αναφερόμενος στις πολεμικές τέχνες, συμπεριλαμβανομένου και της μεθόδου εσωτερικής πειθαρχίας που εκφράζει η ατραπός των πολεμικών τεχνών.
Περισσότερα...

Connect With Us

    

politismos.png